Aktuell varukorg
Antal artiklar: 0
Varuvärde: 0 SEK

Reparationer och justeringar

Är ditt instrument behov av en justering, värdering eller allmän översyn?


Kom in till oss i butiken så kan vi hjälpa dig att få det att fungera som det ska. Vi har bred erfarenhet av de flesta musikinstrument på marknaden. Det vi inte reparerar/justerar i vår butik kan vi antingen ombesörja att det kommer till en kvalificerad reparatör eller förmedla kontakten.
OBS vi gör EJ värderingar över telefon eller email, vi kan inte heller ge ett prisförslag på reparation på en skada vi inte sett!


Vi lämnar 2 års fria justeringar och support på alla nya instrument


Mycket kan hända med ditt nya instrument under 2 år. Speciellt gitarrer, stråkinstrument och andra instrument byggda i trä är speciellt känsliga i vårt Svenska klimat och är du bosatt i Norrland så kan variationerna i temperatur och luftfuktighet variera mycket under säsongerna. Den första vintern kan vara mild med en fuktig och varm sommar medan nästa vinter är torr med 30 minus grader. Det göra att förändringar sker i trät som då till och med kan göra ditt instrument OSPELBART.

Uthyrning av pianobärremmar och vagn


Vi har även remmar och en special vagn för att flytta pianon eller andra tunga föremål såsom större möbler. Då dessa ofta är uthyrda så ber vi dig kontakta oss för bokning med god tidsmarginal.

Ring gärna in för att boka: 0660-12929.