Aktuell varukorg
Antal artiklar: 0
Varuvärde: 0 SEK

Östmans Musik

Östmans Musik är ett gammalt genuint familjeföretag, vilket genom historien varit ytterst noga med det kvalitetsbegrepp firmanamnet Östmans Musik är identifierat med. Idag är vi ett väl inarbetat företag med över 80 års erfarenhet av försäljning och service av musikinstrument och tillbehör.

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av musikvaror och tillbehör, samt ett stort kunnande.
Foto: Håkan Nordström
Sedan hösten 2015 ägs och drivs nya Östmans musik av Andreas Andersson och Mattias Sundberg som övertog verksamheten efter familjen Östman. Vid övertagandet hade båda ägarna arbetat som anställda i företaget under två decennier.

Förutom denna webbshop så finns även en fysisk butik på Fabriksgatan 16, centralt beläget mitt i affärsområdet i Örnsköldsvik.

Som kund hos oss kan du räkna med god service av engagerad och trevlig personal, med många års erfarenhet i musikbranschen.

Hos oss finner du det mesta när det gäller musikvaror och tillbehör. Från det senaste inom studio, PA, elgitarrer och keyboards, till det mesta av klassiska musikinstrument som stråkinstrument, akustiska gitarrer, blås samt mängder av olika tillbehör och reservdelar. Vi har även ett stort sortiment av noter.

Under det senaste halvseklet har vi dessutom importerat musikinstrument, tillbehör och noter vilket ger oss nöjet att kunna erbjuda ett brett utbud till bra priser.

Hos oss hittar du mycket som annars kan vara svårt att hitta hos en "vanlig" musikaffär, till exempel strängar till orientaliska/arabiska instrument, ukulelemekanik, pianohjul, verktyg och material för att bygga egna instrument, etc.

Vi säljer även verktyg och allt som en instrumentbyggare behöver, vare sig det är professionellt eller som hobby.

Nya Östmans Musik AB
Telefon: 0660-12929
E-post: info@ostmansmusik.com
Org.nr 559038-1629
Innehar F-skattebevis