Aktuell varukorg
Antal artiklar: 0
Varuvärde: 0 SEK

Betalningsvillkor

Kortbetalning

Vi använder oss av tjänsterna Ecster och PayPal om du vill betala med kort (ex. Visa, MasterCard, mfl.) när du handlar i vår webbshop. Naturligtvis kan du även betala med ditt PayPal-konto om du väljer PayPal.


Betallänk

Via Ecster eller PayPal kan vi skicka en betallänk till dig, där du väljer om du vill betala med kort (ex. Visa, MasterCard, mfl.) när du handlar i vår webbshop. Eller om du föredrar faktura eller delbetalning. Denna lösning anväder vi främst om du kontaktar oss och vill lägga till varor till en redan gjord beställning, eller väljer att istället för att beställa via webbutiken (om något du behöver inte finns i webbutiken) istället kontaktar oss på telefon eller e-post.Inga extra kostnader tillkommer för denna betaltjänst.


Betalning med faktura

Fakturor hanterar vi i dagsläget via Ecster . Din faktura får du via e-post och det är 10 dagars betalningsvillkor.


Postförskott

Väljer du postförskott, betalar du beställningen när du hämtar ut paketet på utlämningsstället. I paketet ligger ett kvitto med specifikation på vad du betalat. Observera att transportörens postförskottsavgift på 92 kr tillkommer och redovisas som "Expeditionsavgift" på kvittot.


Förskottsbetalning

Väljer du förskottsbetalning, skickar vi en förskottsfaktura via e-post. Inga extra avgifter tillkommer. Från det att du mottagit förskottsfakturan har du 10 dagar på dig att betala den. Under den tiden ligger varorna reserverade. Vi skickar under den tiden ut en påminnelse via SMS när slutdatum närmar sig. Har pengarna inte registrerats i vårt affärssystem efter 10 dagar, släpps reservationen på varorna och beställningen makuleras. Vill du ändå ha varorna måste du då göra en ny beställning i vår webbutik.Om du av olika anledningar har svårt att betala förskottet inom angiven tid, är det extremt viktigt att du tar kontakt med oss. Vi är nämligen flexibla och hjälpsamma, allt för att du som kund ska bli nöjd.


Delbetalning

Det är även möjligt att delbetala din order. Här använder vi Ecster som betaltjänst.